En oo ehtiny piirrellä muuta ku suunnitelmani vanhojentanssin mekosta (joo aloitan aikaisin. Eikä oo vielä edes paria :'D) joten ei kuvia tällä kertaa :D

>______< messenger ei päästä mua sisään ennen ku lataan jonku ihme sovelluksen. en muuten ala latailemaan ainakaan nyt. Olkoot sitte kiinni. enpä siellä kyllä yleensäkään paljoa oleskele :D 

Ja KOEVIIKKO ALKOI! kyllä. lauantaina. tänään oli historian koe. maanantaina on matikkaa, tiistaina biologiaa ja keskiviikkona englantia (viimein joku helppo aine). Oli muuten kivaa polkea kotiin ja takaisin (yht. 8km.) hakemassa matikankirja pohjatuntia varten. tänään oon siis pyöräilly ainaki 16 km. Ja tanssinu tanssipelillä. liikuntaa >:D  Ai joo, vaihdoin kans tavalaan tanssiryhmää :D nyt käyn keskiviikon sijaan sunnuntaisin. Ens kerralla tanssitaan Lockingia (ei oo harmainta hajua miten se kirjoitetaan XD) 

Aiheesta toiseen, näin muuten unta että mulla oli klovninpuku päällä ja liitelin jossain muumitalon näkösessä rakennuksessa Tintin kanssa. Oli jännää.

Löysin tässä yksi päivä mini-ananaksen :D oli niin jännä että ostin sen. Olihan se kyllä hyvääkin, että hyvä ostos oli.

...Apua miten opin ens jaksossa yhtään mitään ku on Äikkä, ruotsi ja saksa samassa jaksossa (eli niitä on vähintään yksi tunti joka päivä. kaikkia.)

AINIIN!!! PELASIN WE LOVE KATAMARIN LÄPI!!!! XD