vähän lisää faktoja : D tai oikeastaan aika paljon.

Joo siis en tosiaankaan ole rupeamassa taidealalle KOSKA siellä ei tienaa hyvin, ja tulevaisuudensuunnitelmani ovat osaksi aika kalliita ja eivät onnistu taiteilijan palkalla. esimerkiksi ikuinen unelmani, matkustelu. hauskaahan se olisi olla joku taiteilija tai sarjakuvapiirtäjä tai vastaava.

Tämä on erittäin monesti huomattu asia : D muut on sairaana monta päivää mutta ite oon jalkeilla jo seuraavana aamuna viimeistään.

Tämän vieressä on erittäin karmivaa nukkua.

............Joo. kuva kertoo tarpeeksi. XD

Pukuja on siis kerääntynyt coneista jopa 3 kappaletta >___< ja lisäksi kasa halloween-, vappu-, ja muita pukuja :3

en ikinä edes itse huomaa palaneeni, vaan aina joku kysyy "Apua, ootko sää palanu O__O" ja sitte huomaan että oho niinpäs oonkin -______-

Tuo K on erityisen mielenkiintoinen tapaus XD ja A:n pitäis olla sellanen melkeen läpinäkyvän sininen mutta tuo oli vaalein mitä mulla oli :3 Tästä aiheesta mulla ja Neea-serkullani syntyy aina paljon mielenkiintoisia keskusteluja  XDDDD

Noin. näitähän oli monta. Vielä 30 faktaa jäljellä piirtämättä 8D

Jospa kuitenkin palaisin ruotsin ihmeelliseen maailmaan niin en ihan failaa koko koetta huomenna XD

Ainiin ja tosiaan, kun oon alkanu piirtää itelleni tuollasen ihme sivulle kaartuvan otsatukan, niin se on vaan sen takia että entinen otsatukakni on kasvanut liian pitkäksi ja pidän sitä TAAS tuollain sivulla roikkumassa. Ihan näin ohimennen vain ajattelin ilmoittaa.