Hurrr. pitkästä aikaa jotain piirrettyä tännekin :3 Tosin osa on ilman väriä tai paintilla värjätty, koska päähän sattuu ja en jaksa väritellä kunnolla juuri nyt.

Viime aikojen tapahtumia on vähän vaikea laittaa merkintään ku ne on ollu sen verran sekalaisia tapauksia, mutta laitan jotain kuitenkin. Aloitetaanpas vaikka Floun synttäreistä: (oli muuten jännät jutut siellä XD)

Toisekseen, seurasin iskää rantaan Ruiskuhuoneelle (jonka nimi tosin muistuttaa enemmänkin narkkarien oleskelupaikkaa, mutta ihan kuinka vain) ja istuttiin siellä pari tuntia joidenkin sen tuttujen kanssa. Yhtäkkiä Kirre teleporttaa viereen moikkaamaan :D (tai näin oletan, en ainakaan nähnyt mistä tuli XD)

Sitten, toissapäivänä alkoi keittiöremontti, joka itse asiassa yrittää kuurouttaa lammasta juuri nytkin >__> Äiti selitti jotain jostain tavaroista jotka ei mahdu ovesta joten ne heitetään pihalle ikkunan kautta, ja pikkuveli taas tutulla "-kuulen puolet siitä mitä sanotaan ja teen omia johtopäätöksiä" -tavallaan päätyi tulokseen jolle repesin saman tien.

Ja huivi johtuu siitä että poltin kaulani melko pahasti kun polttelin paperiroskia takassa D: jälleen kerran nähtiin sama "MITÄ SÄÄ OOT TEHNYT!?" -tilanne kun makasin sohvalla ja äiti huomasi punaiset jäljet peittämässä koko kaulaa, kun minä en edes tuntenut mitään :'D miksen tunne kun mun iho palaa??? olis tosi hyödyllinen kyky, mutta toisaalta oon ihan iloinen etten tunne sitä, ku palan niin helposti XD

NIIN, ja arvatkaas mihin lammas lähtee ensi vuodeksi 8D (hain tosin myös englannin kääntämistä yliopistoon, mutta menen tuonne kuitenkin ja kysyn voiko paikkaa pitää vuoden ajan jos satun jonnekin pääsemäänkin)

Sarjakuvalinjalle~ <3

 

Sitten tuli myös käytyä Potun kanssa Etanan luona ruokkimassa rottia ja päädyttiin pelaamaan Hobitti-lautapeliä :D Pottu ehti blogissaan ensin ja koska siellä on suunnilleen kaikki mitä olisin itsekin laittanut, niin saatte vaan suoraan linkin sinne XD mainostusta~

http://mestariperuna.wordpress.com/2012/06/18/tiedatko-mita-tama-kuusikko-kaipaa-tyrmaa/

...jokseenkin häiritsee ajatella että tuo ei poikkea yhtään meidän normaalista käytöksestä XDD

 

Juhannus meni melko lailla Floun kanssa mökkeillessä (en tiedä miten siihen päädyttiin, mutta kivaa oli kuitenkin XD) ja päädyin sitten jäämään heille yöksi (ei mökille vaan Floun luo) ja aamulla herättiin molemmat ihan liian aikaisin D: Sitten piti tulla kotiin remontin avuksi.

Loput merkinnästä on melko lailla sitä perus sekalaista muistiinlaitettua tapahtumaa, joten nauttikaahan niistäkin vielä :3

Ostin Punanaamiosta kaikenlaista cosplayta varten, ja mukaan tarttuivat myös nuo lasit, JOTKA MUUTEN RAAHAAN CONIIN HALUSITTE TAI ETTE. 8DDD

Pikkuveljen possu-pallo oli kuulemma pelottava ja siispä se laitettiin leijumaan minun huoneeni kattoon (miksi? sitä en ikinä saanut selville) ja siellä se sitten aina liikuskeli ilmavirran mukana kaikkien perässä ja pelotteli mut puolikuoliaaksi muutamaan otteeseen kun unohdin sen olemassaolon.

Pepsimax-tapaus on eiliseltä, kun oltiin pihalla syömässä ja lokki kakki limsapullon päälle. Aika tarkka tähtäys, ottaen huomioon että se lokki oli aivan älyttömän korkealla D: